Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Квіти які привозять точно вчасно
Квіти які привозять точно вчасно 8 hours 7 minutes ago #641359
  • mrcFOT2O
  • mrcFOT2O's Avatar
  • Elite Member
У сучасному ритмі життя в Ірпені іноді фізично не встигаєш заїхати в квітковий магазин, вибрати букет, простояти в черзі та ще й дістатися до потрібної адреси. Саме тому доставка квітів стала для багатьох справжнім рятівником. Замовив зранку — і вже через кілька годин людина, якій хотілося зробити приємно, тримає в руках свіжий букет. Але тут є важливий нюанс: якщо кур’єр запізниться на годину-дві, весь ефект сюрпризу зникає, а іноді й настрій псується. Тому я завжди звертаю увагу лише на ті сервіси, де чітко вказують інтервал доставки і реально його дотримуються. Ще один момент — свіжість квітів. Бувало, що приходив букет, де половина пелюсток уже почала в’янути на краях. Це не просто прикро, це образа для того, кому дарують. Хороша доставка в Ірпені — це коли флорист особисто перевіряє кожну гілку, правильно її обробляє, пакує так, щоб нічого не пом’ялося в дорозі, а кур’єр привозить усе в ідеальному стані навіть у спеку чи дощ. Саме такі моменти роблять звичайне замовлення маленьким святом для одержувача. А для мене — спокій, що близька людина отримає саме те, що я уявляв, без компромісів і виправдань. Ознайомитися з деталями: www.beeforum.org.ua/kvitkovyj-magazyn-v-irpeni-flower-studio/ .
The administrator has disabled public write access.