Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Мої експерименти з меблевою фурнітурою
Мої експерименти з меблевою фурнітурою 2 days 3 hours ago #641848
  • Glavosenor
  • Glavosenor's Avatar
  • Platinum Member
Колись я скептично ставився до фурнітури, вважаючи, що це просто дрібні деталі, на які не варто звертати уваги. Все змінилося, коли у мене зламалася напрямна в шафі-купе, і я вирішив замінити її самостійно. Я купив найдешевший варіант у сусідньому магазині, і це була катастрофа: ящик клинило, дверцята скрипіли, а люфт був таким великим, що фасад хитався при кожному дотику. Тоді я вирішив підійти до питання серйозно. Я почав порівнювати сталеві та алюмінієві петлі, вивчати механізми доводчиків і зрозумів, що різниця між бюджетним і якісним виробом — це не бренд, а товщина металу та плавність ходу. Я замінив усі ручки на кухні й встановив газові підйомники для верхніх шаф — тепер я відкриваю фасади одним пальцем. Виявилося, що гарна фурнітура рятує від щоденного шуму, подовжує термін служби корпусних меблів і робить користування простішим. Тепер я рекомендую всім друзям не економити на цих деталях, бо саме вони визначають довговічність вашої шафи чи комода. Я перевірив це на власному досвіді, і результат перевершив очікування. Подробиці тут: houselife.com.ua/lakofarbovi-materialy/ .
The administrator has disabled public write access.