Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Міцність каркаса понад усе
Міцність каркаса понад усе 4 hours 22 minutes ago #641859
  • Glavosenor
  • Glavosenor's Avatar
  • Platinum Member
Мій сусід минулого року втратив теплицю через сильний вітер. Конструкція просто склалась, як картковий будинок. Я тоді вирішив для себе: економія на металі та кріпленнях — це найбільша дурість. Коли я обираю основу для своїх посадок, я дивлюся не на яскраву картинку, а на товщину оцинкованого профілю та надійність з’єднань. Адже навантаження величезне: сніг взимку, пориви вітру, вага додаткового обладнання. Я дійшов висновку, що надійний каркас — це фундамент, на якому тримається все інше. Якщо теплиця хитається, будь-яке освітлення чи зрошення в ній буде марним, бо немає герметичності та стабільності мікроклімату. Моя конструкція витримала вже третю зиму без жодної деформації. Я відчуваю впевненість у завтрашньому дні, коли бачу, що моя споруда стоїть мертво. Вибираючи обладнання, перевіряйте жорсткість і якість зварних швів. Це визначає термін служби всієї вашої справи. Дивитися тут: zvezda4.com.ua/opalennya-bez-zajvoyi-skl...-dachi-ta-majsterni/ .
The administrator has disabled public write access.