Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Люстра як головний герой інтер єру
Люстра як головний герой інтер єру 2 weeks 4 hours ago #641183
  • Glavosenor
  • Glavosenor's Avatar
  • Premium Member
Довгий час я вважала люстру просто необхідною річчю над столом або в центрі кімнати. Але коли одного разу побачила, як одна красиво підвішена модель повністю перетворила стандартну «хрущовку» на стильне сучасне житло, моє ставлення змінилося назавжди. Виявляється, люстра може бути не фоном, а справжнім акцентом, який задає тон усьому приміщенню. Правильно обрана форма, розмір і тип світла здатні візуально підняти стелю, розширити простір або навпаки — зробити його більш камерним і затишним. Я помітила, що в сучасних інтер'єрах освітлення вже давно перестало бути лише утилітарним. Воно працює разом з природним світлом: вдень підкреслює текстури матеріалів, ввечері створює потрібні сценарії — від яскравого для роботи до приглушеного для вечора з книгою. Найголовніше правило, яке я для себе вивела: навіть найдорожчий ремонт і дизайнерські меблі можуть виглядати плоско, якщо світло погане. А от звичайна квартира з вдало підібраними світильниками виглядає дорого і стильно. Зміна освітлення — один з найефективніших і при цьому відносно недорогих способів оновити дім. Дізнатися докладніше: salonlustr.com.ua/ua/c37-Svetovoy_provod_Dyuralayt .
The administrator has disabled public write access.